Archief 2011

Gerrie te Nuyl 2de plaats bij invitatie toernnooi kader 38/2.
Voor de tweede keer in successie heeft OSO’86 een kader 38/2 toernooi georganiseerd.
Dit toernooi is ontstaan uit een twee jaar geleden opgezet”trainingskamp” voor as clubarbiters.
Helaas hebben weinig van de toen opgeleide  arbiters acte de présence gegeven
Tevens hebben vele leden ook nagelaten interesse te tonen voor dit toernooi. Jammer.
Al met al hebben degenen die wel present waren beide dagen genoten van de onderlinge
strijd gepaard gaande met gezelligheid, waarbij oa Henny regelmatig zorgde voor een vrolijke noot.

Ivm het afzeggen van Ricardo was Joop de Vries(voormalig oprichter en lid van Matador’67)
uitgenodigd om het 6-tal compleet te maken. Joop heeft ca 30 jaar niet actief deelgenomen
aan wedstrijden.
Tijdens het toernooi hebben alle spelers zich van hun goede kant laten zien.
De spanning was af en toe te snijden maar gelukkig was er ook tijd voor een geintje
Partijen in weinig beurten werden afgewisseld met partijen in wat meer beurten.
De uiteindelijke finale werd gespeeld tussen René de Bruin en Gerrie te Nuyl.
Na een spannende strijd was het René die met de eer ging strijken.
Bij de prijsuitreiking, verricht door de voorzitter en tevens wedstrijdleider, werden alle spelers
nog eens bedankt voor hun inzet.
Kampioen René bedankte namens de spelers de wedstrijdleiding, de bar medewerkers,
de arbiters en al diegenen die meegeholpen hebben dit toernooi tot een succes te maken.
Wellicht volgt volgend jaar de derde editie van dit kader 38/2 toernooi.

Joop Ulenberg