Clubkampioenschap 2018

In de derde week van augustus werd dit jaar opnieuw het clubkampioenschap van OSO BC afgewerkt.

Onder leiding van Cor en Ger is dit andermaal prima verlopen, en konden de deelnemers genieten van een leuk toernooi.

Er werd gespeeld in 6 poules van 4, zodat ieder 3 partijen in de voorronde kon spelen.

Zoals gebruikelijk waren er de nodige verrassingen, b.v. Ger verloor van Frithiof op 1 carambole, Dick van Frans Vermeul, die bijna 3 moyenne speelde. Cor Mallon verloor 2 partijen op slechts 1 carambole en Hans Oostra drong door tot de finale door in de voorrondes af te rekenen met Theo van Noort en Dolf van Kuler. etc. etc.....

De andere finalist werd Jan van der Schoor en zodoende moesten Hans en Jan op vrijdag spelen om het clubkampioenschap.

Hierbij kwam Jan als winnaar uit de bus en moest Hans dus genoegen nemen met de tweede plaats.

Ton Tabak en Hans van Buren mochten strijden om de 3e en 4e plaats en Ton wist deze partij in zijn voordeel te beslissen.

Jan, gefeliciteerd met het kampioenschap!!!!!